Spoiler Cap - Skoda Kodiaq Mk1 Facelift 19-

MaxtonSKU:SK-KO-1F-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Skoda Kodiaq Mk1 Facelift 19-

Eksklusive fordeler ved Skoda Kodiaq Mk1 Facelift spoiler cap

Kjørerenheter vil avdekke den markante forskjellen med Spoiler Cap - Skoda Kodiaq Mk1 Facelift 2019. Med produktet i toppklassen fra den polske merkevaren Maxton Design, som har et betydelig fotavtrykk i bilmarkedet, forvandles bilens aerodynamikk og visuelle appell. Optiske tuningdeler av høy kvalitet, som spoiler extensions og skjørt, gir et snev av raseri og ytelse.

Enkel installasjon og bemerkelsesverdig motstandsdyktighet

Spoiler cap gir ekstra beskyttelse mot UV-stråling og fuktighet og ikke krever ekstra maling. Settet inkluderer en spoiler extension og en avfettingsduk for enkel installasjon. Bilens trekkraft forbedres betydelig takket være den forbedrede luftstrømmen rundt karosseriet. Ekte estetikk og funksjonalitet kan oppnås med den bakre splitteren, sideskjørtet og frontsplitteren.

Forbedret racing-look med ABS-laget komponenter

Skoda Kodiaq Mk1 Facelift spoiler cap tillater en unik racing-look og forbedrer den generelle tuningen av bilen. Laget av slitesterkt, fleksibelt og værbestandig ABS, blir bilkomponentens holdbarhet opprettholdt. Hver spoiler cap kommer med et Tuv Materialgutachten-sertifikat og er belagt med et UV-avvisende lag for langvarig glans.

Vurdere produktet setter helt sikkert din Skoda Kodiaq Mk1 Facelift bort fra standardutseendet og gir bilen din en personlig og sportslig kant. Gjør kjøretøyet ditt bemerkelsesverdig motstandsdyktig og estetisk tiltalende med dette utmerkede produktet.