Frontleppe V.1 - Honda Civic Mk9 11-14

MaxtonSKU:HO-CI-9-K-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.1 - Honda Civic Mk9 11-14

Introduserer Frontleppe V.1 til Honda Civic Mk9 11-14, et optimalt valg for de som verdsetter både stil og funksjonalitet. Produsert med ABS-plast, standard innen bilindustrien for utforming av fabrikkstøtfangere og mange andre bilkomponenter. Dette sikrer fantastisk holdbarhet samt fleksibilitet. Vår Frontleppe er gjennomgått streng kvalitetskontroll og er TÜV godkjent for garantert høykvalitets produkt.

Høykvalitets ABS-plast for Økt Holdbarhet

Vår Frontleppe V.1 til Honda Civic Mk9 11-14 er nøye utformet med ABS-plast, som har en sterk tilstedeværelse i bilindustrien, hvilket vitner om dens konsekvente pålitelighet og kvalitet. Dette sterke, men likevel fleksible materialet sørger for maksimal holdbarhet og produserer en Frontleppe som tåler seige forhold.

Enkel Montering for Problemfri Erfaring

Dette produktet leveres komplett med alle nødvendige monteringselementer og en instruksjonsmanual med klare og enkle instrukser, noe som gir en enkel og stressfri monteringsprosess. Ingen ekstra trinn er nødvendig.

Moderniser Bilen din med Frontleppe V.1

Oppgrader bilen din med Frontleppe V.1 til Honda Civic Mk9 11-14 som leverer et drastisk forbedret utseende. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, som garanterer at du mottar bare de beste produktene innen bilindustri.