Spoiler Cap - Toyota RAV4 Mk5 19-

MaxtonSKU:TO-RAV4-5-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for Toyota RAV4 Mk5 2019-

Dette er en beskrivelse av en populær og høykvalitets Spoiler cap for Toyota RAV4 Mk5 2019- fra Maxton Design. Det er et merke som har en sterk posisjon i bilmarkedet, spesielt kjent for produksjon av aerodynamiske tuning-deler. Toyota RAV4 Mk5 spoiler cap er ikke noe unntak.

Viktige Egenskaper av Toyota RAV4 Mk5 Spoiler Cap

Er du ute etter en spoiler cap til Toyota RAV4 Mk5? Da er denne spoiler cap lige det du leder efter. Hetten er svært enkel å installere, krever ingen ekstra maling og er sertifisert med TÜV Materialgutachten. Den er også resistent mot UV-stråling og fuktighet. I tillegg til at det gir bilen et mer racing-tilsynelatende utseende, forbedrer den også bilens trekkraft ved å øke trykket på bakakselen.

Fordeler med Maxton Design og installasjon

Maxton Design-produktet er laget av ABS, et materiale kjent for sin holdbarhet, fleksibilitet og værbestandighet. Spoiler hetten til Toyota RAV4 Mk5 kommer klar til installasjon og er TÜV-sertifisert. Ved å velge deler fra Maxton Design, kan du gi bilen din et unikt utseende samtidig som du forbedrer dens aerodynamiske ytelse. Denne spoileren vil utvilsomt gjøre din Toyota RAV4 Mk5 skiller seg ut.