Sideskjørt lepper Racing- Mitsubishi Galant Avance Mk8 96-03

MaxtonSKU:MI-GA-8-CNC-SD1A
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper Racing- Mitsubishi Galant Avance Mk8 96-03

Gi din Mitsubishi Galant Avance Mk8 en frisk makeover med vårt Sidekjørt, som gir en ekstra fordel i både stil og funksjonalitet. Oppdag forskjellen i det øyeblikket du monterer det på bilen din.

Overlegen Kvalitet og Holdbarhet

For de som verdsetter ypperlig kvalitet, tilbyr vi premium sidekjørt laget av ABS-plast. Dette high-tech materialet brukes ofte i bilindustrien for å lage støtfangere og andre elementer i karosseriet. Hvert produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten. På bakgrunn av dette oppfyller våre sidekjørt de høyeste standarder for durability og flexibility.

Enkel Installasjon for Øyeblikkelig Oppgradering av Estetikk

Våre sidekjørt krever ingen ekstra trinn for installasjon. De kommer monteringsklare med alle nødvendige monteringsutstyr. Du vil også motta en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Resultatet er en drastisk estetisk forbedring til begge sider av bilen din.

Godkjent Distributør Av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på oss for å levere autentiske og premium kvalitetsprodukter til din Mitsubishi Galant Avance Mk8.