Sideskjørt lepper - Maserati Ghibli Mk3 13-

MaxtonSKU:MA-GH-1-SD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Styrke ditt stil med Sideskjørt lepper for Maserati Ghibli Mk3 13-

Oppgrader kjøretøyet med førsteklasses Sideskjørt lepper for Maserati Ghibli Mk3 13-. Vårt sidekjørt er støpt i høye kvalitets ABS-plast, som er industri-standarden for pålitelighet og holdbarhet. Denne autentiske komponenten gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Fleksibilitet og holdbarhet av Maserati sidekjørt

Vårt Maserati sidekjørt er designet for å tåle tøffe kjøreforhold, og tilbyr enestående holdbarhet uten å kompromisse på fleksibiliteten. Monteringen av sidekjørtet er enkel, og det kommer med alle nødvendige monteringselementer samt en detaljert monteringsmanual. Det er ikke nødvendig med ekstra trinn, noe som gjør prosessen smidig selv for nybegynnere.

Forvandle din Maserati Ghibli med Sidekjørt lepper

Ved å installere vårt Maserati sidekjørt kan du umiddelbart forvandle kjøretøyets utseende, og gi det et mer sportslig og estetisk tiltalende utseende. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og står klare til å hjelpe deg med å skape det perfekte look for din Maserati Ghibli.

Vårt mål er å tilby premium biltilbehør som forsterker din kjøreopplevelse. Er du klar for å ta din Maserati til det neste nivået?