Frontleppe V.1 - Maserati Ghibli Mk3 13-

MaxtonSKU:MA-GH-1-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-28 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.1 - Maserati Ghibli Mk3 13-

Fremhev bilen din med vår toppkvalitets Frontleppe V.1 for Maserati Ghibli Mk3 13-. Denne frontleppen er laget av holdbar, fleksibel ABS-plast, et materiale som er omfattende brukt i bilindustrien for dets styrke og holdbarhet. Vårt produkt er TÜV-godkjent og møter strenge kvalitetskrav, noe som sikrer at den vil vare lenge og tåler tøffe forhold.

Oppgrader Bilen Din med Frontleppe

Gjør bilen din unik med vår Frontleppe V.1 for Maserati Ghibli Mk3 13-. Den gir et dramatisk og bedre utseende til bilen din, og skiller den ut fra mengden. Dette produktet leveres monteringsklart, med alle nødvendige monteringselementer og en klar instruksjonsmanual. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør installasjonen enkel.

Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg garantert gjenstander av høy kvalitet. Vi forstår viktigheten av å realisere bilens estetiske potensial, og derfor velger vi Maxton Design produkter fordi de er kjent for sin overlegne kvalitet og holdbarhet.

ABS-Plast: Valget i Bilindustrien

Laget av ABS-plast, er denne Frontleppen V.1 designet for å tåle presset av høyhastighetskjøring. ABS-plast er et populært valg i bilindustrien på grunn av dens høy styrke, lett vekt og motstand mot slitasje. Med dette valget av materiale gir Frontleppe V.1 deg styrken du trenger uten å ofre stil.