Sidesplittere Bak Bmw M4 G82 21-

MaxtonSKU:BM-4-G82-M-RSD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakfanger Lepper - BMW M4 G82 21-

Vårt nyeste produkt, Bakfanger leppe - BMW M4 G82 21-, er designet for å oppgradere bilens estetikk og ytelse. Den er laget av høykvalitets ABS-plast, et ofte brukt materiale innen bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Forbedret Utseende og Kvalitet

Dette produktet gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksibilitet, og kvalitet. Bakfanger leppen forbedrer ikke bare utsenet bak på bilen, men tilbyr også en bedre strukturell integritet. Den er et drastisk skritt opp fra vanlige komponenter og tilføyer en sportslig og moderne touch til kjøretøyet.

Installasjon

Vårt BMW M4 G82 21- Bakfanger leppe set kommer monteringsklare med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner, det er ingen ekstra trinn nødvendig. Monteringen er så enkel at du kan gjøre det selv, sparer både tid og penger.

Kundetilfredshet og Service

Vi, som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, sørger for at kundene våre alltid er fornøyde med produktene og servicen de mottar. Vårt primære mål er å tilby kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Vi lover å kontinuerlig oppdatere vårt produktutvalg for å møte vår kundebase's behov.