Spoiler Cap - Bmw Z4 M-Pack G29 2018-

MaxtonSKU:BM-Z4-29-MPACK-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Bmw Z4 M-Pack G29 2018-

Premier BMW Z4 M-Pack G29 2018 Spoiler Cap Set fra Maxton Design

Bli kjent med vår robuste og stilige BMW Z4 M-Pack G29 2018 Spoiler Cap som er en del av vårt høykvalitets produktlinje fra Maxton Design, en ledende polsk produsent kjent for sine overlegne splittere, støtfangere, sideskjørter og diffusorer. Vår spoiler cap ikke bare forbedrer bilens estetikk, men også forbedrer aerodynamikken. Med vår spoiler cap, får din BMW Z4 M-Pack G29 en racing-aktig finish som gjør den mer visuelt slående.

Forbedret Aerodynamikk og UV Beskyttelse

Vår spoiler cap for BMW Z4 M-Pack G29 er laget av Abs plast - et materiale kjent for sin enestående fleksibilitet, holdbarhet og motstandsdyktighet mot mekaniske og kjemiske skader, samt ekstreme temperaturer eller fuktighet. I tillegg er det behov for ingen maling, noe som reduserer vedlikeholdskostnadene. Det er sikret med en UV-repellerende folie som gir maksimal beskyttelse mot solens skadelige stråler, og kommer i forskjellige overflatestrukturer for å matche din stil.

Kjøp Maxton Design Spoiler Cap for En Unik Finish

I vår online butikk kan du oppleve det siste innen tuningkomponenter som denne elegante og oppfinnsomme spoiler cap for BMW Z4 M-Pack G29. Den gir en moderne racing-lignende finish og bidrar til betydelig forbedring av maskinens utseende, uten å ofre kvalitet eller holdbarhet. Med denne spoiler cap, vil du ikke bare gi bilen et unikt utseende, men også forbedre aerodynamikk og stabilitet ved høy hastighetskjøring. Vent ikke lenger og opplev fordelene med vår premium BMW Z4 M-Pack G29 spoiler cap nå.