Spoiler Cap - Kia XCeed Mk1 2019-

MaxtonSKU:KI-XCEED-1-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap - Kia XCeed Mk1 2019-

Kvalitet og Design - En Perfekt Match med Kia XCeed Mk1 2019

Dette produktet, Spoiler Cap - Kia XCeed Mk1 2019-, kombinerer høy kvalitet med elegant design. Produksjonen omfatter den nyeste teknologien og de beste materialene tilgjengelig på markedet, som er sertifisert av Tuv. Vår fokus er på å gi din Kia XCeed Mk1 2019 en unik og robust karakter samtidig som den forbedrer dens aerodynamikk. Dette produktet gir din bil et moderne og racing-lignende preg som skiller deg ut fra mengden.

Spoiler Cap - En Enkel og Praktisk Oppgradering

Beskytt din Kia XCeed Mk1 2019 med en spoiler cap av høy kvalitet. Komplett sett inkluderer en Spoiler Forlengelse Med 3M Tape for enkel installasjon og en Avfettings Klut for optimal rengjøring. Du trenger ikke bekymre deg for noen malejobb da produktet er tilgjengelig i forskjellige overflatestrukturtyper. I tillegg er det sikret med en UV-repellerende folie for å holde produktet på sitt beste i alle slags værforhold.

Abs Plast - Styrke og Holdbarhet

Denne kreative Spoiler Cap - Kia XCeed Mk1 2019- er produsert med bruk av høykvalitets Abs plast. Dette er et materiale kjent for sin eksepsjonelle fleksibilitet, holdbarhet og motstandsdyktighet mot mekaniske og kjemiske skader. Den kan tåle ekstremen av atmosfæriske forhold som svært lave eller høye temperaturer, eller fuktighet. Med denne lengrelevende spoiler cap, vil du ikke bare beholde bilens kvalitet, men også dens estetiske appell.