Diffuser (with verticals bars) - Kia XCeed Mk1 2019-

MaxtonSKU:KI-XCEED-1-RD1G+RD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.399 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser (med vertikale barer) - Kia XCeed Mk1 2019

Vårt Diffuser for Kia XCeed Mk1 2019 er laget med presisjon og ekspertise for å sikre høyeste kvalitet. Dette unike produktet er laget av ABS-plast, et standard materiale som ofte brukes i bilindustrien for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Høy holdbarhet og overlegen fleksibilitet

Diffuser med vertikale barer har gjennomgått strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre sin sterke holdbarhet og overlegen fleksibilitet. Dette kvalitetsproduktet er spesifikke for Kia XCeed Mk1 2019, noe som garanterer perfekt passform og eksepsjonell ytelse.

Forbedret Estetikk og Enkel Installasjon

Dette produktet vil gi en drastisk forbedring i bilens utseende. Med vår diffuser med vertikale barer, kan du forvente en enkel installasjonsprosess. Kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringsdeler og en monteringsmanual med klare instruksjoner, det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Maxton Design - Autorisert distributør i Norge

Finner du Maxton Design-produkter i Norge? Vi har dekket deg. Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi sikre at du får ekte og kvalitet diffusers laget for å vare.