Frontleppe V.2 - Toyota Avensis Mk3 Facelift 15-18

Spar 2.400,-
MaxtonSKU:TO-AV-3F2-FD2T-D
Ingen anmeldelser

Produktoverflate: TEKSTUR
Pris:
Salgspris1.099 kr Ordinær pris3.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 1-2 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
stk

Beskrivelse

Frontleppe V2 - Toyota Avensis MK3 Facelift 15-18

Frontleppe V2 til Toyota Avensis MK3 Facelift 15-18 er et perfekt tilbehør for å oppgradere utseendet på bilen din. Denne frontleppen er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og stil. Den er designet spesielt for Toyota Avensis MK3 Facelift 15-18, og passer perfekt til bilens utseende.

Elegant og holdbar

Frontleppen V2 er ikke bare stilig, den er også svært holdbar. Den er laget av robuste materialer som tåler alle slags værforhold og daglig bruk. Den vil beskytte fronten på bilen mot riper, steinsprut og andre skader.

Enkel installasjon

Denne frontleppen er enkel å installere og krever ingen spesielle verktøy. Alt du trenger følger med i pakken, og du kan enkelt montere den selv. Det er en flott måte å tilpasse bilen din etter dine egne preferanser.

Sporty utseende

Med denne frontleppen kan du gi bilen din et mer sporty preg. Den gir et unikt utseende som skiller seg ut fra mengden. Du vil definitivt få oppmerksomhet på veien med denne stilige oppgraderingen.

Kjøp nå hos Nomax.no

Bestill Frontleppe V2 til Toyota Avensis MK3 Facelift 15-18 nå hos Nomax.no. Vi tilbyr høy kvalitet, god service og rask levering. Gi bilen din det unike preget den fortjener!

Tekniske spesifikasjoner

  • Materiale: Høykvalitets plast
  • Passer til: Toyota Avensis MK3 Facelift 15-18
  • Enkel installasjon uten behov for spesielle verktøy
  • Beskytter fronten mot riper, steinsprut og skader
  • Skaper et sporty og elegant utseende