Diffuser - Toyota Avensis Mk3 Facelift 15-18

MaxtonSKU:TO-AV-3F2-RD1G+RD2G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris4.399,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffusor for Toyota Avensis Mk3 Facelift 15-18

Vi introduserer vår høykvalitets, toppmoderne diffusor for Toyota Avensis Mk3 Facelift 15-18. Dette elegante biltilbehøret er designet for de som verdsetter stil og ytelse. Den er laget av ABS-plast og lover holdbarhet og fleksibilitet som definerer overlegne bildeler. Enten du er en profesjonell bilentusiast eller en lidenskapelig bileier, sikrer denne diffuseren effektivitet og stil.

Kvalitet og holdbarhet til Toyota Avensis Mk3 diffusor

Vår Toyota Avensis Mk3 Diffuser understreker oppmerksomheten på detaljer fra produksjonsprosessen til finishen. Hvert stykke er strengt evaluert basert på strenge kvalitetsstandarder og er TÜV-godkjent. Sluttproduktet er en vakkert konstruert ABS-plast diffusor som tåler en rekke forhold uten å ofre sin estetiske appell.

Enkel installasjon og forbedret utseende

Denne diffusoren er designet med brukere i tankene, og krever ingen ekstra trinn for installasjon. Pakken kommer med alle nødvendige monteringselementer og en lett-å-følge manual, noe som gjør den utrolig brukervennlig. Når den er montert på Toyotaen din, forbedrer denne ytelsesdiffuseren betraktelig utseendet bak på bilen din, og gir den en glatt og sporty stemning.

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge.