Diffuser Street Pro - Ford Escape ST-Line Mk3 12-19

MaxtonSKU:FOES3STLINECNC-RS1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper - Ford Escape ST-Line Mk3 12-19

Styrk din bil's uttrykk med våre Sideskjørt lepper - Ford Escape ST-Line Mk3 12-19. Disse sideskjørtene er laget for å forbedre bilens estetikk, og gir et sporty og mer robust utseende, takket være deres fineste kvalitet ABS-plast material. Enten du eier en Ford Escape ST-Line eller du vil oppgradere din bil til det neste nivået, er dette produktet det perfekte valget for deg.

Robust og Varig ABS-Plast Material

Høykvalitets ABS-plast benyttes i produksjonen av disse sideskjørtene, som er det samme materialet brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast er kjent for sin styrke, holdbarhet og fleksibilitet som sikrer langvarig bruk og stor motstand mot riper og skader. Vårt produkt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer høyeste holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialene brukt.

Klar for Monteringen

Våre sideskjørt lepper - Ford Escape ST-Line Mk3 12-19 kommer klare for montering, utstyrt med alle nødvendige monteringsdeler og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Med dette produktet er det ingen ekstra trinn required. Bare følg instruksjonene nøye og forvandle din bil til en gate-racer på kort tid.

Høykvalitets Maxton Design Produkt

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, garanterer vi at våre sideskjørt er av høyeste kvalitet.