Diffuser Mercedes-AMG GLE Coupe C167 19-

Spar 1.800,-
MaxtonSKU:ME-GLE-C167-AMG-RD1G+RD2G-D
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.499 kr Ordinær pris5.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299 kr eller henting (Drammen, Kvelde) gratis
sett

Beskrivelse

Diffuser Mercedes-AMG GLE Coupe C167 19-

Superior Kvalitetsutstyr av Mercedes-AMG GLE Coupe C167

Når det kommer til kvalitet, gir vår Diffuser Mercedes-AMG GLE Coupe C167 19- det beste av det beste. Laget av industriell ABS-plast, som ofte brukes til å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som bekrefter den høye holdbarheten og fleksibiliteten til materialet det er laget av.

Stilfull Utseende med Mercedes-AMG GLE Coupe Diffuser

Ikke bare er Diffuser Mercedes-AMG GLE Coupe C167 19- laget for å vare, men den vil også ta bilens utseende til neste nivå. Denne diffuseren gir et drastisk bedre utseende til bilens bakside. Ikke bare det, det kommer monteringsklart med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Så det er ingen ekstra trinn som trengs.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi garantere at du får kvalitetsprodukter som du kan stole på. Enten du trenger en ny diffuser til Mercedes-AMG GLE Coupe eller andre biltilbehør, vi har det du trenger for å forbedre bilens utseende og ytelse.