Verktøysett YATO 60 deler

NomaxSKU:A-7783305671
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris1.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-10 virkedager)
Frakt:
199,-
sett

Beskrivelse

Verktøysett YATO 60 deler

YT-38920 Verktøysett fra YATO - Det essensielle verktøysettet for hverdagsbruk, nå tilgjengelig på nomax.no

Oppdag YT-38920 verktøysettet fra YATO, det perfekte verktøysettet for alle dine daglige behov, enten du er en profesjonell, hobbymekaniker eller en huseier som liker å fikse ting rundt huset. Med dette allsidige og praktiske settet, vil du alltid ha rett verktøy for jobben. Tilgjengelig nå på nomax.no, er dette settet en flott investering for alle som ønsker et pålitelig og kvalitetsverktøysett.

YT-38920 verktøysettet er laget av høykvalitets krom-vanadiumstål, noe som garanterer langvarig holdbarhet og motstand mot korrosjon. Settet inneholder et godt utvalg av nødvendige verktøy som skraller, piper, skrutrekkere, kombinasjonsnøkler, tang og mer, som gir deg fleksibiliteten til å utføre et bredt spekter av oppgaver med letthet og nøyaktighet.

En av de største fordelene med YT-38920 verktøysettet er den solide og kompakte plastkofferten som følger med. Kofferten har en praktisk metalllås og et ergonomisk håndtak, noe som gjør det enkelt å transportere og oppbevare verktøyene dine. Verktøyene er organisert i et oversiktlig og logisk system, slik at du enkelt kan finne og velge riktig verktøy for jobben.