Ozongenerator

OlenoSKU:A-9370234713
5 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.999,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 7-14 virkedager)
Frakt:
199,-
stk

Beskrivelse

Viaken VAIRO-8030 Ozongenerator: Kvalitetsløsning for å fjerne lukt og forbedre luftkvaliteten hos Nomax.no

For en effektiv og miljøvennlig metode for å eliminere lukt og forbedre innendørs luftkvalitet, er Viaken VAIRO-8030 ozongeneratoren det ideelle valget. Hos Nomax.no tilbyr vi denne kraftige og pålitelige ozongeneratoren som passer perfekt for både profesjonelle og hjemmebrukere.

Høy ytelse og effektivitet
Viaken VAIRO-8030 ozongeneratoren er designet for å levere kraftig og effektiv luktfjerning og luftrensing. Med sin høykapasitets ozonproduksjon, er den i stand til å håndtere tøffe lukter fra røyk, mugg, kjæledyr, matlaging og mer, samtidig som den reduserer allergener og dreper bakterier, virus og muggsporer i luften.

Trygg og miljøvennlig teknologi
VAIRO-8030 ozongeneratoren benytter en naturlig og kjemikaliefri prosess for å rense luften, noe som gjør den til et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle luftrensere og desinfeksjonsmidler. Denne modellen er designet med brukerens sikkerhet i tankene og følger strenge sikkerhetsstandarder for å garantere trygg bruk.

Enkel å bruke og vedlikeholde
Viaken VAIRO-8030 ozongeneratoren er enkel å bruke og krever lite vedlikehold. Med brukervennlige kontroller og tydelige instruksjoner, kan du enkelt sette opp og betjene din ozongenerator for å oppnå optimale resultater. Regelmessig rengjøring og vedlikehold sikrer lang levetid og pålitelig ytelse.

Anvendelig for ulike bruksområder
Enten du trenger en ozongenerator for profesjonell bruk i hoteller, restauranter, kontorer eller for hjemmebruk, er Viaken VAIRO-8030 et utmerket valg. Denne modellen er kraftig nok til å takle et bredt spekter av lukter og luftforurensninger, og gir en renere og sunnere atmosfære for alle typer miljøer.

Kvalitet og sikkerhet garantert
Viaken VAIRO-8030 ozongeneratoren er grundig testet og sertifisert for å oppfylle høye sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Dette betyr at du kan bruke ditt nye verktøy med trygghet, vel vitende om at det er designet for å beskytte deg og levere pålitelig ytelse.

Tilfredshet er vårt mål
Vi hos Nomax.no er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og enestående kundeservice. Vi jobber utrettelig for å sikre at du er fornøyd med ditt kjøp og opplevelsen av å handle hos oss. Vår tilfredshetsgaranti betyr at du kan handle med tillit, vel vitende om at vi står bak våre produkter og vår service.

Utforsk kvaliteten og effektiviteten til Viaken VAIRO-8030 ozongeneratoren hos Nomax.no i dag, og opplev en renere og sunnere atmosfære i hjemmet og på arbeidsplassen. Bestill nå, og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte ozongeneratoren for dine unike behov og arbeidsforhold.

Tekniske data:

Modell: VAIRO-8030 10G

Forsyningsspenning - AC220-240V / 50-60 Hz

Produktivitet: 10 g / t

Effekt: 126 W.

Luftmengde: 260 m3 / t

Støy: 56 dB

Anbefalt bruksområde: opptil 120 m2

Vekt: 3,8 kg

Dimensjoner: 303 x 204 x 184 mm

Profesjonelt industrielt deksel