Spoiler Cap Bmw 6 GT G32 M-Pack 17-

MaxtonSKU:BM-6-32-GT-MPACK-CAP1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap for BMW 6 GT G32 M-Pack 2017+

Høykvalitets Spoiler Cap for ditt kjøretøy

Kvalitet, holdbarhet og pålitelighet

Denne Spoiler Cap for BMW 6 GT G32 M-Pack gir bilen din et utseende som overstiger det ordinære. Produktet er nøye laget med en høy standard på kvalitet, og gir bilen din et forbedret utseende og optimal ytelse. Avansert materialteknologi av ABS tilbyr holdbare komponenter og slitesterk ytelse.

Enkel montering for maksimal bekvemmelighet

Produktet kommer med 3M Tape og et avfettingsklede, noe som gjør monteringsprosessen enkel og grei. Hele settet gir deg alt du trenger for å forbedre bilens utseende uten ekstra trinn eller kostnader. Med det medfølgende UV-avstøtende laget, blir holdbarheten ytterligere forbedret.

Unikt design og finish

Overflaten på hetten kommer i tre varierende overflatestrukturer. Dette gir brukeren en tilpasset finish som passer ditt kjøretøy og din smak. Den matt innsidefinishen gir en sofistikert følelse. Du trenger ikke å tenke på å male produktet, ettersom det allerede kommer med en holdbar overflatefinish. Hvis du bestemmer deg for å male hetten, må du først påføre et grunnlagslag.

Vårt Spoiler Cap for BMW 6 GT G32 M-Pack sikrer at bilen din skiller seg ut på veien. Ved å forbedre bilens estetikk og funksjonalitet, skaper du en tidløs kjøreopplevelse.