Frontleppe Bmw 6 GT G32 M-Pack 17-

MaxtonSKU:BM-6-32-GT-MPACK-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe BMW 6 GT G32 M-Pack 17-

Introduserer vår Frontleppe BMW 6 GT G32 M-Pack 17-, nøye utviklet med premium ABS-plast som er et vanlig favoritt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne frontleppen garanterer å gi et dramatisk bedre utseende på bilen din og er kompatibel med alle nødvendige monteringsdeler uten ekstra trinn.

Kvalitet og holdbarhet

Alle produktene våre, inkludert Frontleppe BMW 6 GT G32 M-Pack 17-, går gjennom strenge kvalitetskontroller og er TÜV-sertifisert. Styrken, fleksibiliteten og holdbarheten i materialet er bevist og sikrer en overlegen driftssikkerhet uansett forhold.

Enkel montering

Det vi tilbyr er ikke bare en frontleppe, men en problemfri opplevelse. Med klare instruksjoner og alle nødvendige monteringsdeler inkludert, blir installasjonen av Frontleppe BMW 6 GT G32 M-Pack 17- en lek. Glem ekstra trinn, monteringsprosessen er enkel og enkel.

Maxton Design - Autorisert distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Kvalitet og autentisitet er garantert med hvert kjøp. Vår Frontleppe BMW 6 GT G32 M-Pack 17- er intet unntak.