Spoiler Cap Seat Leon FR ST Mk4 20-

MaxtonSKU:SE-LE-4-FR-ST-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Sett for Seat Leon FR ST Mk4 20-

Vårt splitter nye Spoiler Cap Sett for Seat Leon FR ST Mk4 20- er det du trenger for å løfte bilens estetikk og ytelse til et nytt nivå.

Kompatibilitet med Seat Leon FR ST Mk4 20-

Vårt Spoiler Cap Sett passer perfekt til Seat Leon FR ST Mk4 modeller fra 2020 og utover. Dette gir en sømløs integrasjon med bilens opprinnelige design, og gir et skarpt, stilfullt utseende.

Komplett Sett Inkluderer

Du vil få et komplett sett som inkluderer en Spoilerforlengelse med 3M BÅND og en Avfettende Klut. Disse gir deg alt du trenger for en effektiv og enkel montering.

Laget av Holdbart ABS-Plast

Dette produktet er laget av robust ABS-plast. ABS-plast er valgt spesielt for dens bruk i bilindustrien. Det er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, noe som gjør det ideelt for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre bildeler.

For din trygghet, har produktet blitt TÜV Materialgutachten sertifisert. Dette betyr at den oppfyller de høyeste kvalitetsstandarder som er satt for materialer i bilindustrien.

Ved å velge vårt Spoiler Cap Sett for Seat Leon FR ST Mk4 20-, får du enestående kvalitet, holdbarhet og stil for din bil. Gi bilen din det oppgradering den fortjener nå.