Diffuser Seat Leon FR ST Mk4 20-

MaxtonSKU:SE-LE-4-FR-ST-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser Seat Leon FR ST Mk4 20-

Abs-plast Diffuser - Høy Kvalitet Materiale

Denne Diffuser Seat Leon FR ST Mk4 20- er laget av robust ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindrustien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Denne komponenten gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som garanterer dens høye holdbarhet og fleksibilitet. Våre ABS-plast diffusere er designet for å møte de høyeste forventninger til kvalitet og holdbarhet.

Økt Estetisk Appell - Oppgrader Bilens Utseende

Denne Diffuseren vil gi bilen din et drastisk bedre utseende fra baksiden. Den leveres monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, du kan forvente et sømløst og uanstrengt oppsett for denne bilestetiske oppgraderingen.

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, og tar stolthet i å tilby kvalitetsprodukter for våre kunder. Du kan stole på at våre produkter er autentiske, pålitelige og verdt investeringen. Investere i en Maxton Design Diffuser betyr å investere i slitesterk eleganse og kvalitet som er designet for å vare.