Diffuser Mercedes GLE Coupe 63 AMG C292 15-19

MaxtonSKU:ME-GLE-C292-AMG-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Maxton Design - Diffuser (rear valance) for Mercedes GLE Coupe 63AMG C292 15-19

Enten du er en bilentusiast eller foretrekker et unikt og stilig utstyr til din Mercedes, utfører vår Diffuser (bakre vindspeil) for Mercedes GLE Coupe 63AMG C292 15-19 ut over din forventning. Laget av førsteklasses ABS-plast, dette er et kjøretøytilbehør du kan stole på for holdbarhet og utseende.

Produsert for holdbarhet og fleksibilitet

Vår diffuser går gjennom strenge kvalitetskriterier og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, flexibiliteten og qualityen. ABS-plast er et populært materiale i bilindustrien, brukt til å lage fabrikkstøtfangere og kroppsdeler, og representerer en benchmark for holdbarhet og stabilitet.

Dramatisk forbedret bilens utseende

Med denne diffuseren vil du se en drastisk forbedring i utseendet på bilen din. Denne biloppgraderingen kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringshåndbok med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, og du vil bli overrasket over hvor mye det forbedrer den generelle estetikken til bilen din.

Authorised Maxton Design Distributor

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, gir vi deg kvalitetsgaranti og utmerket kundeservice. Enten du trenger hjelp før kjøp, eller hjelp med installasjon etter kjøp, er vårt dedikerte team klar til å hjelpe.