Sideskjørt Diffusers V.1 Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TO-YA-4-GR4-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt Diffusers V.1 for Toyota GR Yaris Mk4

Med den nyeste Sideskjørt Diffusers V.1 for Toyota GR Yaris Mk4, kan du forbedre bilens utseende og ytelse. Laget av robust ABS-plast som vanligvis brukes i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet, gir dette produktet din bil den kvaliteten og holdbarheten det fortjener.

Strengt kvalitets godkjente og TÜV-godkjente siderkjørt

Dette unike sideskjørtet oppfyller de strengeste kvalitetskravene og er TÜV-godkjent for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvalitetsmaterialene den er laget av. Det gir sikkerhet og tillit til kundene våre. Teknologien gir ikke bare forbedret aerodynamikk, men også et visuelt løft til bilens sideprofil.

Enkelt å installere og klar til montering siderkjørt

Det medfølger monteringsmanual med klare instruksjoner for enkel installasjon. Ingen ekstra trinn er nødvendig. Det er helt monteringsklar med alle nødvendige monterings elementer, noe som gir en sømløs monteringsprosess og en jevn finish.

Maxton Design produkter - Autorisert distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge, og vi sørger for at du alltid får de beste produktene. Vårt Toyota GR Yaris Mk4 sideskjørt diffuser er laget for å forbedre bilens utseende og ytelse, samtidig som den gir et touch av personlig stil til bilen din.