Rear Side Splitters + Flaps V.4 Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TO-YA-4-GR4-RSD4G+RSF
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.799,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters + Flaps V.4 Toyota GR Yaris Mk4

ABS-Plast fra bilindustrien er hovedmaterialet i vår robuste og fleksible Rear Side Splitters + Flaps V.4 Toyota GR Yaris Mk4. Disse splitterne og klaffene skaper et drastisk forbedret utseende på baksiden av bilen. Streng kvalitetskontroll og TÜV godkjenning sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet det er laget av.

Pre-montert for Enkel Installasjon

Produktet kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn involvert, noe som sikrer en problemfri installasjon for våre kunder.

Maxton Design: Autorisert Distributør i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, et merke kjent for sin høykvalitets konstruksjon og innovative design. Gjennom oss får du tilgang til de beste automotive-produktene på markedet, designet for å forbedre kjøreopplevelsen og estetikken til bilen din.

Unikt og Attraktivt Design

Våre Rear Side Splitters + Flaps gir en drastisk forbedring av utseendet på baksiden av bilen din. Med vårt unike og attraktive design, blir bilen din et syn å se på veiene.