Rear Side Flaps Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TOYA4GR4CNC-RSF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.499,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Flaps for Toyota GR Yaris Mk4

Diffuseren, laget av ABS-plast, er et mye brukt materiale i bilindustrien. Det passer perfekte til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Denne diffuseren er laget for å oppfylle strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksbillitet og kvalitet på materialet.

Forbedre utseendet på bilen din

Vår Toyota GR Yaris Mk4 side flaps vil gi ett drastisk bedre utseende på baksiden av bilen din. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringslementer og en monteringsveiledning med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Maxton Design - Kjent for kvalitet og design

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, vi tilbyr bare det beste for våre kunder. Du kan velge mellom 1 type etterbehandling, for å oppfylle dine individuelle behov og preferanser.

Fremstilt av solid ABS plasic

Dette produktet er laget av solid ABS-plast, kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Det samsvarer med strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, for å sikre den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av.