Rear Side Splitters Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TOYA4GR4CNC-RSD1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters Toyota GR Yaris Mk4 fra Maxton Design

Oppgrader din Toyota GR Yaris Mk4 med våre Rear Side Splitters fra Maxton Design. Disse splitterne er laget av ABS-plast, et materiale som brukes omfattende i bilindustrien til produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Alle våre produkter oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent garanterer høy holdbarhet og fleksibilitet.

Forbedret Utseende for Toyota GR Yaris Mk4

Våre Rear Side Splitters vil dramatisk forbedre utseendet på baksiden av din bil. De kommer monteringsklare, inkludert alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Med disse er det ingen ekstra trinn; en enkel installasjon er garantert.

Autorisert Distributør av Maxton Design Produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å kjøpe fra oss, kan du være trygg på autentisiteten av hvert produkt, samt vår dedikerte kundeservice klar til å hjelpe deg på alle trinn.

Oppgrader din Toyota GR Yaris Mk4 i dag!

Nyt den høye kvaliteten, holdbarheten og estetiske appellen til våre Rear Side Splitters. Gjør din Toyota GR Yaris Mk4 skiller seg ut fra mengden og oppgrader din kjøreopplevelse i dag!