Frontleppe + Flaps V.2 Toyota GR Yaris Mk4

MaxtonSKU:TO-YA-4-GR4-FD2G+FSF
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris6.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgradert Frontleppe + Flaps V.2 til Toyota GR Yaris Mk4

Denne oppgraderte Frontleppe + Flaps V.2 for Toyota GR Yaris Mk4, er laget av robust ABS-plast, et materiale som er vidt brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Denne kvaliteten gjør dette produktet til et optimalt valg for de som liker å oppgradere bilen sin med varige og holdbare deler.

Øverste kvalitet og TÜV-godkjente frontlepper

Våre frontlepper går igjennom strenge kvalitetskrav, og er TÜV godkjente. Dette er for å sikre den høye holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet. Med denne frontleppen kan du være sikker på at du investerer i et produkt som lever opp til bilindustriens høye standard.

Forbedret design for Toyota GR Yaris Mk4

Denne Frontleppe + Flaps V.2 for Toyota GR Yaris Mk4 vil gi en drastisk forbedring av bilens utsende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer, samt en monteringsmanual med klare instruksjoner, uten noen ekstra trinn nødvendig.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi ikke bare det beste innen bilopphørsutstyr, men vi sikrer også kundenes tillit ved å være en autorisert forhandler.