Spoiler Cap V.2 - Toyota Yaris Mk4 19-

MaxtonSKU:TO-YA-4-CAP2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap V.2 - Toyota Yaris Mk4 19-

For kjøretøyentusiaster som søker kvalitet og stil, presenterer vi Spoiler Cap V.2 spesielt designet for Toyota Yaris Mk4 19-. Dette produktet er resultatet av dedikert produksjonskompetanse fra det respekterte merket, Maxton Design. Optimalisert for å forbedre aerodynamikken på bilen din og forynge dens utseende, er denne spoilerhatten en oppgradering som gir merverdi og distinksjon til bilen din.

Styrk Maskinens Aerodynamikk med Spoiler Utvidelse

Fokuser på aerodynamisk ytelse har vært i kjernen av vår produktutvikling. Dette settet inneholder en spoilerutvidelse med 3M Tape som strømlinjeformer luftstrømmen rundt karosseriet, noe som gir høyere trykk på bakakselen. Dette resulterer i forbedret grep og traksjon, noe som øker kjørefølelsen og effektiviteten.

Gjenoppdage Stil og Kvalitet med Maxton Design

Maxton Design er kjent for å produsere høykvalitets optiske tuningdeler som forfrisker bilens utseende. Denne spoilerhatten for Toyota Yaris Mk4 19- er ingen unntak. Den er motstandsdyktig mot UV-stråling og fuktighet, og er TÜV-sertifisert som garanterer kvaliteten og funksjonaliteten. Den trenger heller ikke å males som bidrar til enkel installasjon og vedlikehold.

Maksimer Utstillingspotensialet til Din Toyota Yaris med ABS Lagde Artikler

Våre produkter, som denne spoilerhatten, er laget av statens slitesterkt, fleksibelt ABS materiale som er ideelt for bilkomponentproduksjon. Det er motstandsdyktig mot tøffe værforhold og sikret med et UV-avvisende lag, noe som garanterer lang levetid og kvaliteten på produktene våre. Spoilerlokket bidrar til et mer spennende racingutseende for din Toyota Yaris Mk4 19- hvilket vil gi et fint ferdige på generell tuning.

Så hvis du ønsker å styrke din bilens aerodynamikk, forbedre traksjonen og samtidig forfriske utseendet. Spoiler Cap V.2 - Toyota Yaris MK4 19- er det perfekte valget for deg.