Spoiler Cap - Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift 19-

MaxtonSKU:VW-PA-B8F-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoilerhette for Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift 2019

Invester i det beste tuningtilbehøret til din Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift 2019 som forbedrer aerodynamikken og utseendet til kjøretøyet ditt. Spoilerhetten vår, produsert av Maxton Design, er perfekt for å gi bilen din et stilig racingutseende.

Kvalitetsoptiske tuningdeler fra Maxton Design

Maxton Design er et kjent merke på bilmarkedet kjent for sine høykvalitets og elegante tuning-komponenter. Fra spoilere, støtfangere, splittere til sideskjørt og diffusere, den tilbyr en rekke deler som kan forbedre bilens aerodynamikk betraktelig samtidig som den forfrisker utseendet. Denne Spoiler Cap kommer med et TÜV Materialgutachten-sertifikat og er motstandsdyktig mot UV-stråling og fuktighet, noe som gjør den til et slitesterkt og værbestandig tilbehør som ikke krever ekstra maling.

Viktige funksjoner av Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift spoilerhette

Forbedrer lufttrykket på bakakselen, og spoilerhetten forbedrer trekkraften, og gir deg bedre kontroll over kjøretøyet mens du opprettholder en høyhastighetsbalanse. Spoilerhetten er enkel å installere og utfyller andre tuning-komponenter som bakre splitter, sideskjørt og front splitter. Kommer i en rekke overflateutseende, vil den legge til en interessant racingestetikk til bilen din.

Kvalitetsmaterialer og enkel montering

Spoilerhetten til Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift er laget av ABS, et materiale som er anerkjent for sin holdbarhet og fleksibilitet, noe som gjør den svært egnet for bilkomponentproduksjon. Belagt med et UV-bestandig lag og med et TÜV Materialgutachten-sertifikat, er dette produktet klart for installasjon så snart det kommer. Forbedre aerodynamikken og utseendet til bilen din med denne høykvalitets Spoilerhetten for Volkswagen Passat Sedan B8 Facelift 2019.