Diffuser Bak Racing Street Pro Mercedes AMG A45 S 19-

MaxtonSKU:MEA17745CNC-RS1BRB
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.199 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Diffuser Bak Racing Street Pro for Mercedes AMG A45 S 19-

Vi presenterer Diffuser Bak Racing Street Pro, et førsteklasses biltilbehør ment for din Mercedes AMG A45 S 19-. Bygget av ACE-plast, et mye brukt materiale i bilindustrien til håndverksstøtfangere og andre kroppsdeler, garanterer diffusoren en imponerende holdbarhet og fleksibilitet.

Overlegen kvalitet og holdbarhet

Denne praktfulle diffusoren går gjennom strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, og sikrer dermed førsteklasses holdbarhet og fleksibilitet. Det valgte materialet, ABS-plast, er kjent for sin bruk i bilindustrien for å lage komponenter som fabrikkstøtfangere og karosserideler. For Mercedes AMG eiere er dette produktet en garanti for suveren kvalitet.

Forbedrer estetisk tiltrekning

Ikke bare sikrer Diffuser Bak Racing Street Pro forbedret ytelse, men den forbedrer også drastisk utseendet til bilen din. Diffusoren kommer klar for installasjon og leveres med alle nødvendige monteringselementer, ledsaget av en tydelig bruksanvisning. For de som leter etter Mercedes-tuning, er det ingen ekstra trinn. Alt er enkelt.

Distributørakkreditering

Som sertifisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge sikrer vi kun den beste kvaliteten biltilbehør til din bil.