Rear Side Splitters Mercedes-Amg CLA 35 / 45 C118

MaxtonSKU:ME-CLA-118-AMG-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.899,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters Mercedes-Amg CLA 35 / 45 C118

Maksimal Kvalitet Med ABS-plast- Maxton Design diffuseren er laget av ABS-plast, et materiale som ofte brukes i bilindustrien til fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette garanterer at produktene våre tilfredsstiller strenge kvalitetskrav og er TÜV godkjent for å sikre høyeste holdbarhet, fleksibilitet og materialets standard.

Drastisk Forbedret Utseende For Din Bil

Med denne diffuseren får bilen din et drastisk forbedret utseende på baksiden. Dette er den eneste bilmodifiseringen du trenger for å få et komplett utseende. Det gir en jevn overflate og en solid installasjon. Den leveres klare for montering med alle nødvendige monteringsaktiviteter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig.

Offisiell Distributør av Maxton Design Produkter i Norge

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du får et originalt produkt av høyeste kvalitet. Dette gir deg- kunden, en sikkerhet for at varen du kjøper er av topp kvalitet og kommer med en produsentgaranti. Når du kjøper hos oss, er du derfor alltid garantert ekte Maxton Design produkter til de beste prisene.