Spoiler CAP Volvo S60 R-Design MK3

MaxtonSKU:VO-S60-3-RDESIGN-CAP1G
3 anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap For Volvo S60 R-Design MK3

Er du på utkikk etter en spoiler cap for din Volvo S60 R-Design MK3 2018? Se ikke lenger! Vi tilbyr deg en high-end Volvo S60 spoiler cap laget spesielt for din bil.

Volvo S60 R-Design MK3 Spoiler Cap Sett Inneholder:

Dette settet er komplett med en spoilerforlengelse utstyrt med et holdbart 3M BÅND, en avfettingsklut for enkel installasjon, og produktet er laget av høykvalitetsAbs-plast.

Abs-Plast er Det Optimale Materialet for Bilindustrien

Abs-materialet ble laget spesielt for bruk i bilindustrien. Det er mye brukt i produksjonen av fabrikkstøtfangere og andre bildeler. Det er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet, og skaper et produce som er både holdbart og funksjonelt.

Certified Safety med TÜV Materialgutachten-sertifisering

Dette produktet har fått TÜV Materialgutachten-sertifisering (TÜV sertifiserer for material), noe som sikrer at det oppfyller eller overgår alle sikkerhetsstandardene. Kjøp med tillit, vel vitende om at du får et produkt av høy kvalitet som er trygt å bruke.

Med vår Volvo S60 R-Design MK3 spoiler cap, kan du forbedre bilens aerodynamikk, gi den et mer sportslig utseende, og beskytte den mot daglig slitasje. Klar til å ta din kjøreopplevelse til neste nivå?