Side Skirts Diffusers V.2 Volvo S60 R-Design Mk3

MaxtonSKU:VO-S60-3-RDESIGN-SD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers V.2 Volvo S60 R-Design MK3

Øk bilens estetikk med vår Side Skirts Diffusers V.2 Volvo S60 R-Design MK3. Dette sidekjørtet er framstilt av ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, noe som sikrer dens høye holdbarhet og fleksibilitet.

Bilens utseende forvandles

Vårt Side Skirts Diffusers V.2 vil gi en drastisk forbedring av utseendet på begge sider av bilen. Med sin moderne design og høykvalitets materialer, er dette prodktet et perfekt tillegg til din Volvo S60 og vil helt klart gi bilen din det vis Ikke bare vil det gi en visuell oppgradering, men det kan også bidra til bedre aerodynamisk ytelse.

Enkel installasjon

Dette sidekjørtet kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringslementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendig for installasjon, noe som gjør dens montering enkel og stressfri. Så du kan nyte din nyopprykkede bil på kortest mulig tid.

Offisiell distributør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan være trygg på at du kjøper originale og høykvalitets produkter når du handler hos oss. Vår Side Skirts Diffusers V.2 Volvo S60 R-Design MK3 er intet unntak.