Central Rear Splitter (With Vertical Bars) Volvo S60 R-Design Mk3

MaxtonSKU:VO-S60-3-RDESIGN-RD1G+RD2G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris5.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Central Rear Splitter (With Vertical Bars) til Volvo S60 R-Design MK3

ABS-Plast Kvalitet: Vår sentrale baksplitter er laget av ABS-plast, et materiale som er bredt brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette sikrer produktets holdbarhet og fleksibilitet, da det går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent.

Forbedrer Estetikk:

Drastisk Forbedret Utseende: Vår baksplitter vil gi bilen din et dramatisk forbedret utseende. Designelementet forbedrer bilens bakside, noe som gir den en mer sportslig og robust utseende. Vi mener at dette er et viktig skritt for å gjøre bilen din unik og å tilpasse den etter din personlige smak.

Enkel Installasjon:

Monteringsklar: Baksplitteren kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som forenkler prosessen og gjør det mulig for deg å tilpasse bilen din på kort tid.

Maxton Design Autorisert Distributør:

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design - en leder i produksjonen av innovative bilkroppskomponenter. Ved å være en autorisert distributør, kan vi tilby deg deres høykvalitetsprodukter her i Norge.