Rear Side Splitters Bmw M5 E39

MaxtonSKU:BM-5-39-M-RSD1G
2 anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Bakre Side Splitters for BMW M5 E39

Gi din bil et estetisk løft med en BMW M5 E39 bakside splitter. Splitten er laget av ABS-plast, et materiale som er kjent i bilindustrien for sin styrke og holdbarhet. Denne høykvalitetskomponenten er designet for å møte strenge kvalitetskrav og TÜV-standarder, noe som gir en kombinasjon av høy holdbarhet, fleksibilitet og et overlegent finish.

Du kan forvente med produktet

Denne diffuseren vil legge til en drastisk forbedring i utseendet på bilens bakside. Den kommer klar til montering, med alle nødvendige monteringselementer inkludert. Det er enkelt å installere, med en detaljert monteringsmanual og klare instruksjoner, slik at det blir minimalt med ekstra innsats. Absolutt ingen ekstra trinn er nødvendige.

Tillit er nøkkelen

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, forstår vi dine krav til kvalitetsdeler. Maxton Design har blitt anerkjent som et ledende merke i bransjen, noe som gir deg fred i sinnet når du kjøper våre produkter. Du kan stole på at splitteren vil oppfylle alle dine forventninger og mer.

Kvalitet som tåler tidens prøve

I en verden hvor kvalitet og holdbarhet er synonymt med topp ytelse, er vår BMW M5 E39 bakre side splitter et kjøp du kommer til å verdsette på lang sikt. ABS-plasten som brukes i denne delen er et produkt av valg for bilindustrien, kjent for å tåle elementene og forblir upåvirket av bruk og utvendige påvirkninger.