Central Rear Splitter (With Vertical Bars) Volkswagen Caddy MK. 4

MaxtonSKU:VW-CA-4-RD1G+RD2G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris5.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Introducing Central Rear Splitter (With Vertical Bars) Volkswagen Caddy MK. 4

Enestående Volkswagen Caddy MK. 4 Central Rear Splitter (With Vertical Bars) er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som har høy popularitet i bilindustrien. Ikke bare for sin motstand mot støt, men størst av alt for sin holdbarhet og fleksibilitet. Hos oss er pålitelighet og kvalitet alltid i fokus. Behandlet med strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenning, kan du være trygg på produktets kvalitet og holdbarhet.

Volkswagen Caddy MK. 4 Splitters estetiske appell

Vårt Volkswagen Caddy MK. 4-splitter vil gi en drastisk bedre utseende på baksiden av bilen. Designet med eleganse og stil, kan denne diffusoren på subtil vis forsterker bilens estetikk og overordnede utseende. Den kommer monteringsklar, med alt nødvendig utstyr og en klar og forståelig monteringsmanual. Med vår diffuser er det ingen ekstra trinn eller kompliserte prosedyrer involvert.

Maxton Design-autoriseret distributør i Norge

Vårt dedikerte team er stolte autoriserte distributører av Maxton Design produkter i Norge. Som en anerkjent leverandør av bilkomponenter, tilbyr vi bare de beste produktene til dine kjøretøybehov. Har du spørsmål eller trenger hjelp, står vårt erfarne team klart til å hjelpe deg med å finne de riktige bilkomponentene for deg.