Side Skirts Diffusers Audi Rsq3 F3

MaxtonSKU:AU-RSQ3-2-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris5.599 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers Audi Rsq3 F3: Kvalitet og Stil for din Audi

Fremhev kjøretøyets stil og karakter med vårt Side Skirts Diffusers Audi Rsq3 F3. Laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er mye brukt i bilindustrien for å produsere fabrikkstøtfangere og andre karosseridelera. Produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, hvilket sikrer høy holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet på materialet det er laget av.

Drastisk Forbedret Utseende

Eneste av sitt slag! Vårt sidekjørt vil gi din bil et drastisk bedre utseende på begge sider. Den leveres som monteringsklar og inkluderer alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig. Enkelt, brukervennlig og kompletterer din bils estetikk perfekt.

Autorisert Maxton Design Distributør

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Som en leder i bilindustriteilbehør, tilbyr Maxton Design holdbare, motstandsdyktige og designbevisste produkter for å ta din bil til neste nivå. Invester i ditt kjøretøys utseende, ytelse og holdbarhet med Side Skirts Diffusers Audi Rsq3 F3.