Spoiler CAP Audi Rsq3 Sportback F3

MaxtonSKU:AU-RSQ3-2-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi RSQ3 Sportback F3

Din nye Spoiler Cap Audi RSQ3 Sportback F3 er en unik ytelse med aerodynamiske forbedringer samt et avansert design. Skapt av en av de fremste aktørene i industrien, Maxton Design.

Audi RSQ3 Sportback F3: Et Komplett Sett for Kjøretøyet Ditt

Det komplette settet inkluderer en spoiler extension med 3M Tape og en avfettingsklut. Maxton Design har sørget for å tilpasse sine løsninger for et bredt spekter av merker, og Audi RSQ3 Sportback F3 er intet unntak. Enten du ser etter aerodynamiske forbedringer eller visuelle oppgraderinger; vi har det du trenger.

Spoiler cap fordeler til Audi RSQ3 Sportback F3

Våre Spoiler cap for Audi RSQ3 Sportback F3 forbedrer både kjøretøyet estetikk og aerodynamikk. Produktet er TÜV Materialgutachten sertifisert og tilbyr en rekke overflatefinisher å velge mellom. Med UV-beskyttende lag og fuktbestandighet, er denne spoiler cap et idealt tilbehør for din bil.

Robust, Elastisk og Holdbar: oppdag ABS materiell.

ABS materiale, brukt i produksjonen av Audi RSQ3 Sportback F3 spoiler cap, sikrer robusthet, elastisitet, og motstand mot både mekanisk og kjemisk skade. Våre produkter er anerkjent av TÜV Materialgutachten, og sørger for optimal holdbarhet og kvalitet.