Frontleppe Peugeot 207 Sport

MaxtonSKU:PE-207-SPORT-FD1G
1 anmeldelse

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader bilen din med Frontleppe Peugeot 207 Sport

Frontleppe Peugeot 207 Sport- Kvalitet i blikkfang

Når det gjelder å forbedre bilens utseende, leverer vår Frontleppe Peugeot 207 Sport i bøtter og spann. Frontleppen er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er konstruert for holdbarhet. Kjent i bilindustrien for sin anvendelse i fabrikkstøtfangere og karosserideler, er ABS-plast både sterkt og fleksibelt. Med strenge kvalitetskrav og TÜV godkjent for å sikre holdbarheten, garanterer vi et produkt du kan stole på.

Enkel installasjon og drastisk forbedring av utseende

Vår Frontleppe Peugeot 207 Sport kommer monteringsklar, komplett med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual som gir deg klare og enkle instruksjoner. Du trenger ikke lenger stå overfor kompliserte trinn; vi tar vare på små detaljer for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Med muligheten for å oppnå drastisk forbedret stil for bilen din, tilbyr vi en sømløs, enkel montering.

Maxton Design produkter - Autorisert distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Disse produktene er kjent for sin kvalitet og pålitelighet, og gir våre kunder stor verdi for pengene. Når det er sagt, er vår Frontleppe Peugeot 207 Sport ingen unntak. Bestill din i dag og gi bilens forside et drastisk nytt utseende!