Spoiler CAP Mini Cooper / ONE R50

MaxtonSKU:MC-ONE-1-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Mini Cooper / One R50: Optimalisering for kjøretøyet ditt

Perfekt passform for Mini Cooper/One 2001-2006

Dette Spoiler Cap er laget spesielt for Mini Cooper / One 2001-2006 modeller. Som et resultat gir den en sømløs passform, og tar utseendet på kjøretøyet ditt til neste nivå uten å påvirke bilens ytelse.

High-Quality ABS Plastic for Extended Durability

Produktet er laget av førsteklasses ABS-plast som er kjent for sin økte styrke og fleksibilitet. ABS-materiale er spesielt opprettet for bruk i bilindustrien, og brukes i fremstilling av fabrikkskjørt og andre bildeler.

Komplett sett for enkel installasjon

Komplett sett for spoiler cap Mini Cooper / One R50 inneholder Spoiler Forlengelse Med 3M Tape og en fettfjerningsklut for enkel og problemfri installasjon. Denne komplette pakken sikrer at du har alt du trenger for å oppnå en profesjonell finish. Dette produktet er også sertifisert av Tuv Materialgutachten, som bekrefter dens kvalitet og pålitelighet.

Med dette Spoiler Cap, vil bilen din ikke bare se bedre ut, men også oppleve forbedret aerodynamikk, noe som optimaliserer kjøreopplevelsen din. Skaff deg et spoiler cap til Mini Cooper / One R50 i dag og plasser bilen din et hakk over resten.