Side Skirts Diffusers Lexus LS Long Wheelbase MK4 Facelift

MaxtonSKU:LE-LS-4F-L-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Øk Din Bilkvalitet Med Side Skirts Diffusers Lexus LS Long Wheelbase MK4 Facelift

Side Skirts Diffusers, laget av ABS-plast, er en viktig tilleggsutstyr for bilen din. ABS-plast er kjent for å være det foretrukne materialet i bilindustrien, spesielt for fremstilling av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Dette er et kvalitetsprodukt designet for å motstå strenge kvalitetskrav og TÜV-godkjenninger, takket være sin robuste holdbarhet og fleksibilitet.

ABS-plast: Holdbarhet og Fleksibilitet Hjelper Din Bil Skille Seg Ut

Sidekjørtet vil gi din bil et dramatisk utseende forbedring ved begge sider. Dette skyldes de uovertrufne egenskapene til ABS-plast som den er laget av. ABS-plast er kjent for sin bemerkelsesverdige holdbarhet, fleksibilitet, og kvalitet som hjelper din bil se bra ut. Med denne tillegget kommer alle nødvendige monteringselementer og en brukermanual, det er ingen ekstra trinn kreves for å feste det.

Vi er Autoriserte Distributører av Maxton Design Produkter i Norge

Vår forretning er stolt av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Ved å kjøpe hos oss, sikrer du at du mottar et ekte Maxton Design produkt sammen med all støtte og garantier som følger med det. Kjøp Side Skirts Diffusers Lexus LS Long Wheelbase MK4 Facelift i dag og ta bilkvalitet til neste nivå.

Kjøp Side Skirts Diffusers Lexus LS Long Wheelbase MK4 Facelift I Dag

Ikke la denne muligheten glippe fra deg. Redefiner bilens utseende og funksjonalitet med våre kvailitets side skirts diffusers. La bilen din skinne som aldri før med den forbedrede siden. Kjøp Side Skirts Diffusers Lexus LS Long Wheelbase MK4 Facelift i dag!