Rear Side Splitters Alfa Romeo 156 SW Facelift

MaxtonSKU:AL-156F-SW-RSD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris2.299 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Rear Side Splitters Alfa Romeo 156 SW Facelift

Topklasse materiale og kvalitetskontroll
Disse Rear Side Splitters er laget av høy kvalitet ABS-plast, et materiale som er utbredt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Hver splitter gjennomgår strenge kvalitetskontroller, og er TÜV-godkjent for å sikre dens høye holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på det brukte materialet. Ved å tilby en drastisk forbedret estetikk på baksiden av bilen, gir disse sidemonterte splitterne et betydelig visuelt løft til din Alfa Romeo 156 SW Facelift.

Enkel installasjon

Disse side-splitterne kommer klare til montering, med alle nødvendige komponenter, og en monteringsmanual med klare instruksjoner inkludert. Det er ingen ekstra trinn som er nødvendige, noe som gir en rukkelig og enkel installasjon for alle eiere av Alfa Romeo 156 SW Facelift.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Vi er stolte av å være en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, noe som garanterer våre kunder autentisitet, pålitelighet og førsteklasses service. Som en betrodd leverandør, forplikter vi oss til å levere de beste splitterne for Alfa Romeo 156 SW Facelift, som vil gi din bil et sofistikert uttrykk og forbedret aerodynamikk.