Side Skirts Diffusers Alfa Romeo 156 Facelift

MaxtonSKU:AL-156F-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Side Skirts Diffusers Alfa Romeo 156 Facelift

Laget av høykvalitets ABS-plast

Sidekjørtet på Alfa Romeo 156 er laget av ABS-plast, et materiale som er vidt brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. ABS-plast er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet. Produktet går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet, og at materialet det er laget av er av høy kvalitet.

Forbedrer bilens utseende

Et sidekjør på Alfa Romeo 156 vil gi et dramatisk bedre utseende på begge sider av bilen. Ingenting kan sammenlignes med følelsen av en nydelig forbedret estetikk. Settet kommer klart til montering med alle nødvendige monteringselementer medfølger. Med den klare monteringsmanualen er det ingen ekstra trinn som må følges.

Autorisert distributør av Maxton Design

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Du kan stole på at alle våre produkter er produsert for å møte høy standard og gir en slående finish til din Alfa Romeo. Uansett om du er ute etter å forbedre bilens utseende, ytelse eller begge deler, gir Maxton Design løsningene du trenger.