Side Skirts Diffusers V.2 Skoda Octavia MK4

MaxtonSKU:SK-OC-4-SD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.999 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgradere utseendet med Side Skirts Diffusers V.2 Skoda Octavia MK4

Start biloppgraderingen din med vårt flaggskipprodukt, Side Skirts Diffusers V.2 for Skoda Octavia MK4. Dette sidekjørtet er laget av ABS-plast, en høykvalitets plast, mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Med sine streng kvalitetskrav og TÜV-godkjennelse sikrer det høy holdbarhet, fleksibilitet og kvaliteten på materialet det er laget av.

Vakker Utforming

Med Side Skirts Diffusers V.2 for Skoda Octavia MK4 kan du fornye bilens utseende på begge sider. Denne ettermarkedskomponenten vil gi bilen din et drastisk bedre utseende. Montering er enkel med alle nødvendige monterings-elementer inkludert, samt en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner. Ingen ekstra trinn er nødvendig.

Søk Komfort med Stil

Vårt Side Skirts Diffusers V.2 for Skoda Octavia MK4 vil ikke bare gi bilen din et makeløst øyeblikkelig utseende, men vil også forbedre dens aerodynamiske ytelse. Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, som bekrefter kvaliteten og den overlegne ytelsen på produktene våre.

Pålitelig Kvalitet

Når du kjøper vårt Side Skirts Diffusers V.2 for Skoda Octavia MK4, kan du være sikker på at du mottar et produkt som overgår forventningene dine. Laget av slitesterke materialer og designet for å tåle tøffe forhold, du kan stole på våre sidekjørt å levere enestående ytelse.