Sideskjørt lepper V.3 Skoda Octavia RS Mk4 20-

MaxtonSKU:SK-OC-4-RS-SD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideskjørt lepper V.3 Skoda Octavia RS Mk4 20-

Vi presenterer vårt premium Sideskjørt lepper V.3 for Skoda Octavia RS Mk4 20-. Dette toppmoderne produktet er utformet for å forbedre estetikken og funksjonaliteten til bilen din. Laget av ABS-plast, materialet som er utbredt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler.

Med kvalitetssikret og TÜV- godkjent

Vårt sideskjørt går gjennom strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent for å sikre den høye holdbarheten og fleksibiliteten i materialet den er laget av. Med ABS-plast, et populært materiale i bilindustrien, får du et produkt som både er holdbart og fleksibelt.

Forbedret estetikk og enklere installasjon

Sideskjørtet vil gi bilen din et drastisk bedre utseende med forbedring på begge sidene. Det kommer monteringsklart, med alle nødvendige monteringslementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn, noe som gjør installasjonen rask og enkel.

Autorisert distributør av Maxton Design produkter

Vi er en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge. Med oss får du høykvalitets auto reservedeler med sikkerhet og troverdighet du kan stole på. Invester i Sideskjørt lepper V.3 Skoda Octavia RS Mk4 20- i dag og opplev forskjellen selv!