Frontleppe V.3 Skoda Octavia RS Mk4 20-

MaxtonSKU:SK-OC-4-RS-FD3G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
stk

Beskrivelse

Frontleppe V.3 Skoda Octavia RS Mk4 20-

Frontleppen er laget av ABS-plast, et materiale som brukes mye i bilindustrien til å lage fabrikkstøtfangere og andre deler av karosseriet. Denne frontleppen oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV- godkjent for å sikre høy holdbarhet, fleksibilitet og kvalitet i materialene den er laget av. Dette er viktig for oss som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge.

ABS-plast for høy holdbarhet

Med ABS-plast som hovedmateriale er du sikret en frontleppe av høy kvalitet. Dette materialet er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet noe som gir produktet en lang levetid.

Forbedret design med Frontleppe V.3

Denne frontleppen vil gi bilen din et radikalt bedre utseende. Den kommer monteringsklar med alle nødvendige monteringskomponenter og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra steg nødvendige for montering.

Maxton Design: Autorisert distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, kan vi forsikre deg om at du får et produkt som lever opp til dine forventninger. Maxton Design er kjent for sine sterke og holdbare produkter, og denne frontleppen er ikke et unntak.