Rear Valance Mercedes-Amg GT 63 S 4-Door Coupe

MaxtonSKU:ME-GT-4D-AMG-RS1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.799 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Mercedes-Amg GT 63 S 4-Door Coupe Med En Rear Valance

Rear Valance materiale og kvalitet

Rear Valance for Mercedes-Amg GT 63 S 4-Door Coupe er laget av slitesterk og holdbar ABS-plast. Dette materialet er mye brukt i bilindustrien for produksjon av fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Hvert produkt gjennomgår strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å garantere den høyeste holdbarheten, fleksibiliteten og kvaliteten på materialet det er laget av. Med en unik kombinasjon av holdbarhet og fleksibilitet, er vår Rear Valance beregnet for å vare lenge og tåle tøffe forhold.

Kjøreopplevelsen forbedret med vår Rear Valance

Monter vår Rear Valance på Mercedes-Amg GT 63 S 4-Door Coupe, og gi din bil et drastisk bedre utseende. Alle nødvendige monteringselementer følger med i pakken, sammen med en monteringsmanual med klare instruksjoner, uten ekstra trinn. Ved å oppgradere bilens bakpart med vår Rear Valance, vil du merke en tydelig estetisk forbedring.

Maxton Design - Autorisert distributør i Norge

Som en autorisert distributør av Maxton Design produkter i Norge, tilbyr vi deg dette høykvalitetsproduktet. Med vårt fokus på kundetilfredshet og produktkvalitet, kan du være trygg på at du får en Rear Valance som oppfyller dine behov og forventninger, og som tar din bil til et nytt nivå.