Side Flaps - Volkswagen Golf 7 R / R-Line Facelift 17-20

MaxtonSKU:VWGO7FRCNC-SRF1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris1.499 kr

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Sideflapper - Volkswagen Golf 7 R / R-Line Facelift 17-20

Perfekt Match for Volkswagen Golf 7 R


Denne sideflapperen er en perfekt match for din Volkswagen Golf 7 R 2017 - 2020. Laget for å forbedre bilens estetiske appell og funksjonalitet, tilbyr dette produktet en kombinasjon av toppkvalitet, holdbarhet og elegant design.

Komplett Sett Inkluderer


Kompletts settet inneholder racing-durability-side-skirts-diffusere og et monteringssett. Materialet er en 10mm tykk ABS-plastplate, kjent for sin sterke motstand mot støt og riper. Med en UV-beskyttende belegg og motstand mot høye og lave temperaturer, er dette produktet designet for å vare.

Fremragende Kvalitetshåndtering


Alle elementer er produsert uten metallkomponenter for å unngå korrosjon, og har en stilig kantfinish. Hvis du ønsker å male delen, er det nødvendig med primer. Delene er merket for å bekrefte autentisiteten og kvaliteten på produktet. Dette produktet har blitt TÜV Materialgutachten-sertifisert (TÜV-sertifiser for materiale), noe som ytterligere beviser dens kvalitet og holdbarhet.

Laget for å forbedre bilens estetiske appell og funksjonalitet, tilbyr dette produktet en kombinasjon av toppkvalitet, holdbarhet og elegant design.