Side Skirts Diffusers Ford Puma St-Line

MaxtonSKU:FO-PU-1-STLINE-SD1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Oppgrader Din Ford Puma ST-Line Med Våre Side Skirts Diffusers

Side Skirts Diffusers Ford Puma ST-Line er det perfekte tillegget til kjøretøyet ditt. Laget av holdbart og høykvalitets ABS-plast, ofte brukt i bilindustrien for å lage fabrikkstøtfangere og andre karosserideler. Dette produktet oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent, opprettholder høy holdbarhet og fleksibilitet, noe som sikrer at det er laget av det beste materialet.

Forbedret Design Med Side Skirts Diffusers

Med Side Skirts Diffusers Ford Puma ST-Line, vil bilen din ha et drastisk forbedret utseende på begge sider. Den kommer klargjort for montering med alle nødvendige monteringselementer og en monteringsmanual med klare instruksjoner. Det er ingen ekstra trinn nødvendig, noe som gjør prosessen hankeleddig!

Maxton Design - Autorisert Distributør i Norge

Vi er stolte over å være en autorisert distributør av Maxton Design-produkter i Norge. Du kan stole på vårt dyktige og dedikerte team som er klare til å hjelpe deg med alle dine biltilbehørbehov. Velg Side Skirts Diffusers for din Ford Puma ST-Line i dag og oppgrader bilopplevelsen din!

Vennligst merk: Dette produktet er spesifikt designet for Ford Puma ST-Line. Ikke prøv å montere det på andre bilmodeller.