Spoiler CAP Audi A1 S-Line GB

MaxtonSKU:AU-A1-GB-SLINE-CAP1G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris3.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Spoiler Cap Audi A1 S-Line Gb

Med vårt Spoiler Cap Audi A1 S-Line Gb kan du oppgradere bilens utseende og forbedre dens aerodynamikkegenskaper. Komplett settet inneholder alt du trenger for enkel montering.

Unikt Design og Enkel Installasjon

Dette spoilerlokket er spesielt designet for Audi A1 S-Line Gb og skiller seg ut med sitt unike design og enkle montering. Med UV-avstøtende lag og valgfrie overflatesutseendemuligheter, er det også fuktresistent og motstandsdyktig mot harde værforhold.

Forbedre Aerodynamikken

Ved å tilføye en spoiler cap til din bil, kan du forbedre aerodynamikken betydelig. Dette lille og praktiske tilbehøret øker trykket på bakakselen, noe som resulterer i forbedret trekkraft.

Høy Kvalitet Materialer

Dette spoilerlokket er laget av Abs, som er sterkt, slagfast og fleksibelt. Det er robust nok til å tåle harde værforhold og fuktighet, noe som gjør det til et ideelt valg for tuningelementer og andre bilkomponenter.

Vårt spoierlokk for Audi A1 S-Line Gb er et lite, men nyttig tilbehør som vil gi bilen din et racing-utseende. Innvendig har spoileren sterk dobbeltsidig tape for nøyaktig installasjon. Dette spoilerlokket har også lagdelt UV-beskyttelse og TÜV Materialgutachten-sertifisering for sin kvalitet og holdbarhet.