Frontleppe V.2 Volkswagen Passat B8

MaxtonSKU:VW-PA-B8-FD2G
Ingen anmeldelser

Pris:
Salgspris4.099,-

Pris inkluderer mva.

Lagerstatus:
På lager (Leveringtid: 14-21 virkedager)
Frakt:
299,-
sett

Beskrivelse

Frontleppe V.2 Volkswagen Passat B8: Forbedret kvalitet og utsende på bilen din

Superior Design og Produksjon

Denne Frontleppe V.2 til Volkswagen Passat B8 er laget av høykvalitets ABS-plast, et materiale som er kjent for sin holdbarhet og fleksibilitet i bilindustrien. ABS-plast brukes ofte til å lage fabrikkstøtfangere og karosserideler på grunn av dens høye holdbarhet. Vårt produkt oppfyller strenge kvalitetskrav og er TÜV-godkjent for å sikre at du får den høyeste kvaliteten på produktet.

Forbedret Utseende og Funksjonalitet

Ved bruk av vår Frontleppe V.2 til Volkswagen Passat B8 vil bilen din få et drastisk bedre utseende. I tillegg øker produktet også bilens funksjonalitet ved å gi bedre aerodynamikk, noe som resulterer i forbedret drivstoffeffektivitet. Frontleppen kommer klar til montering med alle nødvendige monteringselementer og en detaljert monteringsmanual med klare instruksjoner.

Maxton Design Norge: Den autoriserte distributøren

Vi er den autoriserte distributøren av Maxton Design-produkter i Norge, noe som betyr at du kan være trygg på at du får et originalt og høykvalitets produkt. Alle våre produkter kommer direkte fra Maxton Design, så du kan være sikker på at du får nøyaktig det du har bestilt.